El Restaurant

La cuina del restaurant està elaborada amb productes de la zona i cuinada com sempre. Encara ara nosaltres mateixos ens encarreguem d’elaborar i preparar els entrants, guisats i carns, i alguns postres que no poden faltar en el nostre restaurant de cuina tradicional com la crema catalana, el mató, flams, etc. En els primers plats hi trobem amanides, canelons de carn o de verdura amb formatge de cabra, patates farcides, fesols amb cansalada, crep de verdures, entre d’altres. Amb els segons plats tant hi ha carn a la brasa com guisats: conill amb figues, pollastre amb prunes, bacallà amb panses, peus de porc amb castanyes, ànec amb peres, són alguns exemples. Durant la temporada de caça, també podeu degustar civet de senglar.

Els nostres menjadors estan carregats d’art i història, d’una terrassa coberta amb vistes sobre el riu, al poble i a l’entorn privilegiat al que vivim, i una terrassa a l’aire lliure.

Disposem de servei de carta, menú de 19€ i menú de 23€ que inclouen entrants, segons, postres, aigua, vi de la casa i cafès.

També fem menús per a grups i si hi esteu interessats podeu contractar també música en viu tradicional i de sempre amb un músic únic del nostre entorn!!!

Obert tot l’any menys el dia 25 de desembre i 6 de gener a la nit.

 

Copyright © 2019 El Forn de Beget. Created by INTROSOFT