CALÇOTADES A CAN FELIÇA!!!

Encara queda un mes; APROFITEU-HO!! Calçotades completes per 22€ per persona!!!

www.hipicasalarsa.com PARC DELS ANIMALS DE MOLLÓ,  Molló Parc no és un zoològic ni un parc temàtic. És un parc Natural situat en un bosc on l’animació surgeix del propi espai a través de la seva fauna i flora. I on, a més, el visitant no és un espectador qualsevol, sinó que esdevé un actor del seu propi recorregut a l’aire lliure mentre passeja pel bosc i els prats ubicats al cor de la Vall de Camprodon. www.molloparc.com CLUB GOLF CAMPRODON, un club de primera categoria situat en una bucòlica finca en el vessant d’una muntanya que s’adapta sorprenentment al paisatge natural creant un conjunt de bellesa incomparable. Www.golfcamprodon.es BASTIMENTS AVENTURA, empresa dedicada al turisme actiu per a grups, escoles, etc. Disposa també de casa de colònies per a estades. www.bastimentsaventura.com BUGGIES PER A NENS, SEGWAYS, ACTIVITATS A L’AIRE LLIURE, amb l’empresa especialitzada Zerolímits www.zerolimits.com BI6000, aventura en bicicleta a cavall entre les comarques del Ripollès i l’Alta Garrotxa. www.bi6000.com GUIES NORD SUD, empresa d’esports, formació i activitats al medi natural durant tot l’any. wwwguiesnordsud.net CREMALLERA DE NÚRIA, per visitar la vall de Núria, amb el seu Santuari i practicar tot tipus d’esport de muntanya de forma individual o en família. www.valldenuria.com VALLTER2000, l’estació d’esquí a la comarca del Ripollès. www.vallter2000.com GORGUES DE LA FOU, ja a la vessant francesa, permet visitar les gorgues més estretes del món.  www.les-gorgues-de-la-fou.com Per a més informació, podeu consultar amb les oficines de turisme de : VALL DE CAMPRODON: www.valldecamprodon.com OFICINA DE TURISME D’OLOT: www.turismeolot.cat